«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: у Швайківській громаді відбувся патріотичний забіг

  • 486

Фото без опису

Жителі Швайківської громади долучились до патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Захід відбувся в кожному старостинському окрузі громади. Організатором забігу виступив відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму на чолі з Жанною Карпенко. Учасників об'єднало  прагнення вшанувати пам'ять загиблих Героїв.

Перед початком  забігу усі бажаючі  могли  задонатити кошти на потреби Збройних Сил України. На старті спортсмени хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських захисників, які навіки залишилися в небесному війську. Кожен на руці вказав ім'я того воїна, в пам'ять про кого він біжить. Учасники подолали дистанцію в пам'ять про загиблих воїнів, які ціною власного життя зупиняють загарбників та захищають рідну землю.

Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян наголосив, що проведення таких заходів є нагадуванням кожному з нас про високу ціну, яку платять наші воїни за мирне життя  людей в тилу. Такі заходи мають велику виховну роль у формуванні світогляду підростаючого покоління. За підсумками забігів вдалось зібрати понад 8 тисяч гривень.  

Супроводжував проведення забігу поліцейський офіцер громади Євгеній Оберемко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису