День поліцейського офіцера громади: шана та вдячність тим, хто несе варту на сторожі правопорядку

  • 232

Фото без опису

Налагодження дієвої комунікації з жителями, підтримання порядку, запобігання правопорушенням та злочинам, вирішення конфліктів та залучення до співпраці мешканців – такий стиль роботи характерний для поліцейського офіцера громади Євгенія Оберемка. Його завдання оберігати та захищати спокій місцевих мешканців, аби кожен міг почувати себе в безпеці. З цим завданням наш шериф справляється на відмінно.

28 травня в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади. Проєкт, що стартував у 2019 році, знайшов успішне втілення і на теренах Швайківської громади. До виконання своїх обов’язків, на посаді офіцера громади, Євгеній Оберемко приступив рік тому. Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі, всебічній підтримці голови громади Габріела Мкртчяна, наш шериф якісно та своєчасно виконує поставленні завдання зі зміцнення законності та правопорядку в громаді. У селі Мирославка функціонує сучасна поліцейська станція, як запорука відкритості та доступності поліцейських послуг до кожного жителя.  

«Захист життя та здоров'я людей, ведення боротьби зі злочинністю, охорона громадського порядку  - важливі завдання, які з гідністю виконує Євгеній Оберемко. Ми вдячні йому за роботу, розуміння та принциповість», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.  Разом зі своїм заступником Едуардом Томашевським та шерифом Євгенієм Оберемком Габріел Мкртчян обговорили безпекову ситуацію в громаді та окреслили плани для майбутньої діяльності.

Фото без опису

Привітали поліцейського громади з професійним святом наймолодші  жителі – учні Мирославського ліцею. Діти із задоволенням долучилися створення малюнків, які займуть почесне місце на поліцейській станції. З вітальним словом звернулися до шерифа та учасників заходу начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. Вони подякували Євгенію Оберемку за щоденну працю та гідне несення служби. Шлях поліцейського – непростий та вимагає багато зусиль, але його до снаги пройти сильним та вольовим людям.

Проведення веселих стартів та спортивних змагань стало чудовим  продовженням відзначення Дня поліцейського офіцера громади у Швайківській громаді. Ще б пак, популяризація здорового способу життя та підтримання спортивних активностей – важливі для співпраці поліції та молоді.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису