Великі справи маленьких українців: чергова допомога для воїнів від жителів Швайківської громади

  • 109

Фото без опису

Допомога, підтримка, створення надійного тилу для тих, хто нас захищає, береже наш мир та спокій – наші спільні завдання та відповідальність. Щодня українські  захисники ризикують собою, аби ми могли відносно спокійно жити, навчатися та працювати. Постійні наші дії й наміри мають бути спрямовані на те, щоб реальними справами стати надійним тилом для наших воїнів.

З нагоди Дня Героїв у Швайківській громаді відбувся патріотичний забіг. У пам'ять про загиблих воїнів учасники забігу долали символічні дистанції. Також за підсумками спортивного заходу вдалось зібрати кошти. До збору долучились  діти та дорослі. 8715 грн, які вдалось зібрати учасникам спортивного заходу, були спрямовані на придбання необхідних для наших воїнів речей. Жителька села Райки Наталія Говдяк доставила потрібне за місцем призначення.

Швайківська сільська рада пишається вчинками наймолодших жителів. Наші діти – майбутнє громади, гордість та натхнення. Берімо з них приклад та тримаймо стрій. Нині ми маємо бути, як ніколи, єдиними, стійкими, активними та небайдужими.

Фото без опису

Фото без опису