У селі Швайківка відкрили оновлене приміщення ФАПу

  • 363

Фото без опису

Світлий та сучасний фельдшерсько-акушерський пункт села Швайківка офіційно відкрив двері після завершення ремонтних робіт. Оглянути оновлене приміщення ФАПу та поспілкуватися з колективом медичних працівників 12 липня до закладу завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, секретар сільської ради Ольга Гусар,  заступник сільського голови Едуард Томашевський, директор КНП «Швайківський ЦПМСД» Олег Ковшиков.

Фото без опису

Надання медичних послуг нового рівня,  створення комфортних умов для перебування жителів  у приміщеннях ФАПів  – пріоритет для голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та сільської ради загалом.

«Медицина – важливий напрямок у нашій діяльності. Ми зміцнюємо матеріально-технічну базу нашого ПМСД, проводимо ремонтні роботи у ФАПах, і це все для того, щоб наші жителі могли отримувати на місцях медичні послуги дійсно високого рівня», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

 За кілька місяців проведення ремонтних робіт старе приміщення ФАПу вдалось перетворити на сучасний медичний заклад. Відкриття ФАПу в селі Швайківка є ще одним важливим соціальним проектом, що був втілений у громаді в умовах воєнного стану.  

Фото без опису

Фото без опису