Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Днем Української Державності та Днем хрещення Київської Русі-України

  • 152

Фото без опису

Сьогодні, 15 липня, ми відзначаємо День хрещення Київської Русі-України та День Української Державності – свято гордості, національної єдності та незалежності! Цей день підкреслює важливість нашої історії та незламну боротьбу українського народу на шляху до незалежності.

Ще у 998 році хрещення Русі-України наблизило нас до європейських цінностей. 1036 років тому ми обрали свій шлях розвитку, яким продовжуємо рухатися донині. Згадаймо історію нашої держави, яка століттями бореться за свою незалежність, єдність та розвиток. Пам'ятаймо про те, за що боролись наші предки. Цінуймо справжніх воїнів, патріотів, які боронили й боронять нашу свободу. Вони жертвують своїм життям, щоб ми могли жити у вільній та незалежній Україні. Нехай Господь оберігає кожного оборонця, а загиблим Героям дарує вічний спокій та Царство небесне.  

Будьмо мудрими та принциповими, відповідальними та справедливими,  гідними громадянами своєї держави! Пам'ятаймо, що Україна починається з кожного з нас, наших щоденних справ, вчинків та переконань. Наша сила в єдності та вірі у майбутнє, яке ми будуємо разом!

Слава Україні!

Героям слава!

Бог з Україною!

 

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади