Калейдоскоп добрих справ жителів Швайківської громади

  • 437

Фото без опису

Жителі Швайківської громади продовжують працювати та робити добрі справи заради захисників, Перемоги та настання миру. Понад усе ми прагнемо, щоб наші воїни повернулися додому живими та неушкодженими, тому підтримка Збройних Сил України – щоденна діяльність та необхідність.

Чудову ініціативу вкотре вдалось реалізувати у Мирославському старостинському окрузі. Від воїнів надійшло прохання – виготовити енергетичні суміші, які зручно брати з собою на позиції. Побажання, що надходить від тих, хто береже наш мир та спокій – особливо цінні. Тож старості Ірині Мельничук вдалось швидко організувати жителів Мирославки та Демчина, зібрати все необхідне, розфасувати по пакетах та баночках.  Калорійні та поживні енергетичні суміші незабаром вирушать за місцем призначення.

Підтримка воїнів, що проходять лікування та реабілітацію у шпиталях – окремий  та постійний напрямок діяльності, який об’єднує жителів громади. Нещодавно жителі Мирославського та Райківського старостинського округу долучилися  до збору овочі, фруктів, зелені, меду, які вирушили до Бердичівського госпіталю.   Впевнені, нашим воїнам смакуватимуть вирощені руками дбайливих господарів Швайківської громади  овочі та фрукти.

В єдності – наша сила, в підтримці воїнів-захисників – вільне майбутнє. Тож маленькими щоденними кроками продовжуємо рухатися далі, не забуваючи про головне.  

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису