Енергійно та драйвово: олімпійський день завітав до Слободищенської гімназії ЗДО "Сонечко"

  • 210

Фото без опису

Зустрічі, що завжди надихають, мотивують та заряджають. Візити учасниці олімпійських ігор, амбасадорки загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»  Юлії Олішевської у Швайківську громади завжди перетворюються на свято та незабутнє дійство. Захопливий олімпійський урок цього разу відбувся в селі Слободище. Його учасниками стали вихованці ЗДО «Сонечко» та учні Слободищенської гімназії.

Фото без опису

Протягом тривалого часу Юлія Олішевська виховує культуру здоров'я серед молоді. Популяризація фізичного виховання та спорту серед школярів – ініціатива, що знаходить чимало прихильників та приносить дієві результати.

Співпраця з Юлією Олішевською цінна та важлива для Швайківської громади. Тож за дорученням голови громади Габріела Мкртчяна начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко вручила Юлії Олішевській подяку. Учнівська молодь з нетерпінням чекає на нові зустрічі зі спортсменкою, адже для багатьох Юлія Олішевська є прикладом наполегливості, стійкості та відданості своїм принципам.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису