У Швайківській громаді Алея пам'яті загиблих воїнів поповнилась новими іменами

  • 215

Фото без опису

Їх світлини щоденно нагадують нам про ціну кожної хвилини життя. Світлі очі та проникливі погляди озиваються гірким  болем у наших серцях… Красиві, молоді, усміхнені, щирі,  позитивні… Вони – цвіт нації, наша  честь та гордість, їм – наша шана, вдячність та вічна пам'ять...

Алея пам'яті загиблих захисників України у Швайківській громаді поповнилась новими іменами. Портрети Олега Прокопа, Ярослава Пашкевича, Максима  Дзівалтівського доповнили плеяду відважних Героїв, які віддали життя за Батьківщину. Вони – символ пам'яті, мужності, незламності, самопожертви в ім'я свободи та справедливості. 

 «Сумно й гірко, що наша Алея поповнилась новими світлинами. Боляче дивитися на згорьованих батьків, дітей, що стали сиротами, дружин, що стали вдовами. Понад усе прагну, щоб ця проклята війна швидше закінчилась. Щоб ми перестали втрачати найкращих. Низький уклін рідним та родинам полеглих Героїв. Вічна шана та світла пам'ять. Вірю, знаю, Швайківська громада збережене навіки пам'ять про своїх захисників», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Зі словами вдячності та співчуття звернулися до рідних загиблих воїнів старости Наталія Войнівська, Ірина Мельничук, Наталія Каченюк. Ціною життя наших захисників ми маємо можливість жити на вільній землі, зустрічати світанки, працювати, навчатися, про що варто постійно пам’ятати..  

Батько загиблого воїна Максима Дзівалтівського Юрій Дзівалтівський звернувся до присутніх з побажанням цінувати час, який батьки проводять разом з своїми дітьми, любити та оберігати їх якомога довше… «Нехай ця Алея закінчиться світлою посмішкою нашого сина», - зауважив Юрій Дзівалтівський.

Фінансові витрати за виготовлення та встановлення портретів вкотре взяв на себе підприємець та меценат Артем Мкртчян.

Настоятель Свято-Троїцького храму села Райки отець Петро освятив пам’ятні світлини та помолився за наших захисників. Світлу пам'ять полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису