У Малосілці відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

  • 22

Фото без опису

Вкотре таланти Швайківської громади об’єднались у добрій справі – благодійному концерті на підтримку воїнів-захисників. Творчий захід відбувся у селі Малосілка 16 жовтня та став особливим місцем для зустрічі, спілкування та вдячності.

У час, коли наші воїни мужньою та самовіддано протистоять російському агресору, кожен, хто не на полі бою, намагається бути корисним та потрібним там, де він може. Ні на мить ми не повинні забувати про те, завдяки кому можемо жити у своїх оселях, ходити на роботу, навчатися, займатися буденними справами… Армія сильна, коли міцний тил. Саме такий тил створюють нашим ЗСУ жителі Швайківської громади.

Зі словами вдячності нашим оборонцям звернулися до присутніх староста Малосілківського старостинського округу Наталія Каченюк, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко. Особливо щирі слова подяки та оплески звучали на адресу присутніх на концерті захисників.

Кожен, хто завітав на благодійний концерт, міг долучитися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Спільними зусиллями жителів Малосілківського старостинського округу вдалось зібрати 11760 грн.  

Зібратися разом, відчути сили мистецтва та зробити корисну справу, щоб військові відчували нашу вдячність та підтримку – справа важлива та почесна. Тож  творчі колективи Швайківської громади вкладають серце й душу у свої виступи. Пісня, мелодія, вірш, танець – істино рідні та дорогі кожному українцю. Вони об’єднують, надихають, зцілюють, утверджують в думці, що ми – нація сильних людей, а свобода,честь та гідність мають для нас особливу цінність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису