ДБФ «Карітас-Спес» передав продуктові та гігієнічні набори жителям громади, які перебувають на обслуговуванні в КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

  • 148

Фото без опису

Добрі справи продовжує втілювати в життя на теренах Швайківської громади ДБФ «Карітас-Спес». Продуктові та гігієнічні набори нещодавно за сприяння благодійного фонду отримали підопічні комунальної установи «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Набори були роздані до Міжнародного дня людей похилого віку.

Співпраця з благодійними організаціями та фондами – важливий напрямок роботи працівників соціальної сфери Швайківської громади. Це можливість допомогти людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, покращити умови життя тих, хто найбільше потребує допомоги.

«Продуктові та гігієнічна набори – важлива підтримка для вразливих верств населення. Ми цінуємо весь спектр допомоги, яку наші жителі отримують від ДБФ «Карітас-Спес». Вдячні благодійникам за підтримку, сподіваємось на подальшу співпрацю», - наголосив голова Швайкіської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису