Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Ми доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС»

  • 1146

Фото без опису

Чорнобиль - незагойна рана українського народу, чорна  квітка полину. І знову настала весна, і знову земля в цвіту, але гіркий смак Чорнобильської катастрофи  відчувається й досі... Сьогодні усіх нас поєднує один спогад, одна печаль, одна надія та віра в те, що подібна трагедія більше не повториться. І наші слова вдячності адресуються тим, хто ціною свого життя та здоров’я захистив світ від атому.

Дорогі ліквідатори, щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, добра й тепла. Молоде покоління закликаю: пам’ятайте героїв, які віддали свої життя та здоров’я заради нашого майбутнього.

Проходять роки, але ми ще довго відчуватимемо на собі наслідки Чорнобильської трагедії. Нам гірко і боляче від того, що тисячі українців заплатили за чиюсь помилку своїм життям та здоров'ям. Ми доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими та перед пам'яттю до часу померлих від радіаційного смерчу.

Габріел Мкртчян, голова Швайківської територіальної громади