Швайківська сільська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади начальника відділу освіти, молоді та спорту

  • 360

Фото без опису

Швайківська сільська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади начальника відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради.

             Кваліфікаційні вимоги 

Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 

Основні функціональні обов’язки:

Забезпечує ефективне виконання напрямів роботи відділу щодо реалізації державної політики в сфері освіти, молоді та спорту.

Контролює процес реалізації державної політики у галузі освіти, молоді, фізичної культури та спорту в територіальній громаді, дотримання та виконання чинних законодавчих і нормативних актів.

Контролює організацію роботи підпорядкованих закладів освіти.

Планує роботу відділу і аналізує стан її виконання.

Несе персональну відповідальність за невиконання або неналежне виконання покладених на нього завдань, реалізацію його повноважень, дотримання трудової дисципліни.

Діє без доручення від імені Відділу, представляє його інтереси в органах місцевого самоврядування, інших організаціях, у відносинах з юридичними особами та громадянами.

Видає в межах своєї компетенції накази, проекти рішень сесій та виконавчого комітету, розпоряджень голови сільської ради, контролює їх виконання.

Розробляє та затверджує посадові інструкції працівників Відділу.

Здійснює контроль за ефективним і раціональним використанням бюджетних коштів в межах затвердженого кошторису витрат, пов’язаних із функціонуванням галузі.

Надає пропозиції сільському голові щодо заохочення, притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Здійснює інші повноваження, покладені на нього відповідно до діючого законодавства.

Умови оплати праці:

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за адресою: м. Бердичів, пл. Соборна, 23 каб. № 16 тел. 4-02-03.

 

Розпорядження сільського голови про оголошення конкурсу