Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян удостоєний Подяки 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка

  • 567

Фото без опису

Повномасштабна війна триває вже майже рік. Ми продовжуємо демонструвати всьому світу свою єдність, стійкість та непохитність.  Сьогодні ми працюємо кожен на своєму фронті та всіляко прагнемо внести частку у спільну мету – Перемогу над ворогом.

Подяки від 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка удостоєний голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. Воїни висловлюють щиру повагу та вдячність Габріелу Мкртчяну за суттєвий внесок в нашу спільну майбутню перемогу.

«Ви дали нам тепло, яке зігріває наших військовослужбовців під час зимових морозів. Надана Вами допомога відіграла ключову роль у нашій спільній боротьбі з ворогом в холодний період року. Перемога буде за нами – наша спільна Перемога!», - йдеться в Подяці.

Габріел Мкртчян наголосив, що дана нагорода – заслуга усіх жителів Швайківської громади, адже нині кожен вносить частку своєї душі та праці у величну мету – Перемогу над ворогом.

Нагадаємо, що наприкінці листопада Габріел Мкртчян був нагороджений відзнаки Міністерства оборони, медаллю «За сприяння Збройним Силам України».