29 листопада 2019 року вперше у нашій громаді було проведено І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації: «Початкова освіта»

  • 1199

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.
29 листопада 2019 року вперше у нашій громаді було проведено І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації: «Початкова освіта».


У зональному етапі конкурсу взяли участь педагоги із двох закладів загальної середньої освіти. Номінацію «Початкова освіта» представляли учителі початкових класів Швайківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – Охремчук Лариса Олександрівна та Яригіна Ліна Петрівна, Райківського ЗЗСО І-ІІ ступенів – Наумчук Майя Миколаївна.
Конкурсанти пройшли ряд випробувань: тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології, виконання практичних робіт, проведення методичних експромтів, презентація навчальних проектів. Конкурсні випробування проходили на базі Швайківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Адміністрація закладу освіти (керівник Білан І.С. та заступники директора Піка Т.О., Куцак К.М.) створили належні умови для якісного проведення всіх конкурсних випробувань.


У фіналі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» учасники закладів освіти продемонстрували професійну та авторську майстерність. За результатами усіх конкурсних випробувань у номінації «Початкова освіта» переможцем стала Охремчук Лариса Олександрівна. Переможці та лауреати І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» були нагороджені дипломом та грамотами відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради.
Щиро дякуємо усім, хто долучився до проведення конкурсу!

Коментарі

Анонім

Вітаю учителів! Лариса Олександрівна найщиріші вітання!

Написати коментар