Нарада керівників закладів освіти

  • 948

24 квітня 2020 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти Швайківської сільської ради за участю головного спеціаліста з питань захисту прав дітей, сім’ї та молоді апарату сільської ради Яковенко Людмили. На порядку денному розглядались питання організації освітнього процесу в умовах продовження карантину та дотриманням прав дітей, запобігання бездоглядності, профілактиці дитячої злочинності. Людмила Вікторівна наголосила на необхідності посилення контролю за дітьми, що проживають у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, організації надання консультативної допомоги батькам щодо організації навчання та дозвілля дітей в умовах карантину.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк обговорив з колегами нагальні питання організації дистанційного навчання, проведення оцінювання досягнень учнів та організованого завершення навчального року. Колегіально погодили звернення до виконкому Швайківської сільської ради про продовження терміну зарахування учнів 1,10-11 класів до  закладів загальної середньої освіти громади до 30 червня 2020 року.

Керівники закладів освіти (Ірина Білан, Галина Нагуш, Жанна Карпенко, Сергій Кушков) виступили з питань роботи педпрацівників та техперсоналу в ході карантину, проведення дистанційної курсової перепідготовки вчителів, підготовки до ремонту приміщень закладів освіти.