Знову важка втрата: на Донеччині героїчно загинув житель села Райки Сергій Анатолійович Орлюк

  • 477

Фото без опису

Біль, жаль і туга знову накрили своїм чорним крилом Швайківську громаду. У бою з російськими окупантами загинув житель села Райки Сергій Анатолійович Орлюк.

Народився чоловік у селі Райки 28 липня 1985 року. Закінчив школу. Далі були роки навчання в Козятині та проходження строкової служби. Одружився, радів народження двох синочків. Понад 19 років пропрацював прапорщиком у Райківській виправній колонії. Бажання захищати Україну виявилось сильнішим. Тож вже з 1 вересня чоловік був строю Збройних Сил України.

Гранатометник 4 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 11 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону рядовий Сергій Орлюк  мужньо та самовіддано виконував бойові обов’язки по захисту Батьківщини та звільненні рідної землі від рашиської навали. Загинув 22 січня внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Красна Гора Донецької області.

Швайківська сільська рада висловлює щирі співчуття матері Героя, його дружині, синам, усім рідним та близьким. Розуміємо, що жодні слова не здатні зменшити біль втрати. Про дату та час прощання з воїном повідомимо згодом.