У Швайківській громаді вшанували світлу пам'ять воїнів, які віддали життя за Україну

  • 302

Фото без опису

29 серпня ми відзначаємо День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність Української держави.

Шанує та береже пам'ять про своїх Героїв Швайківська громада. Тож сьогодні голова громади Габріел Мкртчян, його заступники Олена Лещенко та Едуард Томашевський, старости старостинських округів, освітяни, працівники  культури та небайдужі жителі громади згадали усіх воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

«Ми ніколи не забудемо їхній подвиг. Нехай душі захисників знайдуть вічний спокій. Шануймо та бережімо пам'ять про всіх, хто віддав життя за Батьківщину», - звернувся Габріел Мкртчян.

Ще раз нагадаємо їх імена: Руслан Юсубов, Дмитро Кузьменко, Роман Юрчук, Михайло Сергіюк, Сергій Дух, Ігор Мельник, Володимир Токарський, Дмитро Яцканіч, Сергій Орлюк, Василь Рогачов, Сергій Шевчук, Максим Білик, Вадим Петровський, Олександр Дембіцький, Ігор Гусар, Михайло Толмачов та Микола Кузьменко 

Схиляємо голови перед близькими та рідними кожного захисника. Вічна пам'ять загиблим Героям, які поклали життя за волю України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису